Rekonstrukce, Zámečnická činnost




1, Prosvětlovací pásy
2, Výroba ocelových a hliníkových konstrukcí
3, Výrobu balkónu a lodžií
4, Opláštění konstrukcí


Prosvětlovací pásy
Prosvětlení stěn průmyslových objektů provádíme pomocí polykarbonátových desek (PCA), které jsou namontovány na podpůrnou konstrukci. Lemování a spoje jsou zajištěny pomocí hliníkových profilů.
Výměnou drátoskla za PCA desky při současném ošetření konstrukce - převážně se týká rekonstrukcí. Výměna drátoskla za polykarbonát se provádí stejným postupem jako výměna drátoskla ve světlících. Nejčastěji používané materiály Lexan, Politec, Makrolon.


Výroba ocelových a hliníkových konstrukcí

Jsme schopni nabídnout různé druhy lehkých ocelových nebo hliníkových konstrukcí, které mohou být vyplněny polykarbonátem. Dále pak ocelová schodiště, oplocení, přístřešky apod.  

Výroba balkónu a lodžií¨

Balkony, zábradlí a lodžie - provádíme dodávky balkonového zábradlí z Fe jeklu nebo AL jeklu, k povrchové úprava nového zábradlí je použit žárový zinek nebo prášková barva ( Komaxit) v barvě RAL nebo kombinace těchto dvou. Jako výplně slouží bezpečnostní sklo Conex různých barevných provedení nebo HPL deska (Fundermax), popřípadě polykarbonát plný nebo dutinkový.

Součástí dodávky opravy balkonů nebo lodžií je demontáž a likvidace starého železného zábradlí. Dodávka nového zinkovaného zábradlí nebo lakovaného zábradlí se může provádět samostatně před revitalizací bytového domu nebo v součinnosti s revitalizací domu. Dodáváme a vyrábíme balkónové zábradlí bez výškového omezení.


Opláštění konstrukcí 
Opláštění hal a budov se provádí minerálním panelem a polyuretanovým panelem ( PUR panel ). Zhotovuje se na výrobních halách, skladových halách obchodních center a slouží jako zateplení nových a starých objektů. Panely dělíme na stěnové panely a střešní panely.

Opláštění hal je aplikováno na ocelový skelet nebo betonový skelet, popřípadě na podpůrný rastr. Tento způsob zateplení hal je montážně velmi rychlý a cenově dostupný. Naše firma dodává veškeré klempířské prvky (klempířství) k minerálním panelům a PUR panelům. Klempířské prvky jsou většinou z lakovaného FeZn plechu ve stejné barvě RAL jako izolační panely. Ohýbání plechů provádíme na hydraulickém ohraňovacím lisu délky 6m ( ohýbačka plechu ). K montáži střešních a stěnových panelů používáme montážní plošiny a jeřáby.

Součástí dodávek opláštění a zateplení budov jsou okapy a svody.

Galerie