Kamerový systém


Instalaci  systému provádíme dle požadavků zákazníka ať už se jedná o rodinné domy, průmyslové objekty, pozemky či FV elektrárny. K instalaci využíváme zařízení ověřených světových výrobců z důvodu prvotřídní kvality a spolehlivosti. Námi instalované kamerové systémy lze kompletně sledovat a ovládat pomocí sítě internet na jakémkoliv PC nebo na mobilních PDA zařízeních.

Záznam z kamerového systému se ukládá na pevný disk PC, nebo na pevný disk digitálního videorekordéru DVR.

Používáme veškeré typy kamer, ať už jde o statické, otočné, IP kamery, CCTV kamery, skryté kamery atd. Vše se odvíjí od složitosti objektu a náročnosti klienta.
Vypracujeme pro vás zdarma návrh systému včetně cenové nabídky.


IP kamery: 
Jednoduché řešení sledování menších objektů jako například herny, sázkové kanceláře, prodejny atd. Systém lze jednoduše sledovat pomocí místní sítě LAN nebo pomocí sítě internet z jakéhokoliv PC. Instalace může být provedena i pomocí bezdrátové sítě WIFI. Obsluha tohoto systému je velice jednoduchá. Dnešní trh nabízí širokou škálu kvalitních IP kamer s možností nahrávání záznamu na IP DVR zařízení  nebo na PC.


CCTV kamery:
Kamerový systém pro náročnější aplikace, používaný pro hlídáni průmyslových areálů, firemních objektů, čerpacích stanic, obchodních center. U tohoto systému nabízí spoustu kvalitních kamer a doplňků pro dosažení co nejlepšího obrazu a záznamu. Kamery CCTV lze rozšířit o výkonné objektivy (rybí oko). S pevným bodem ohniskové vzdálenosti nebo s motorickým nastavením objektivu. Lze rozšířit o ovládací pult pro strážní služby. Záznam je ukládán na pevné disky záznamových zařízení DVR v digitální kvalitě s možností sledování a ovládání pomocí sítě internet. 


 

Kamerové systémy jsou ideální součástí komplexního zabezpečovacího systému. Můžete jednoduše kontrolovat Vaše prostory jak ve dne tak v noci, ale také kontrolovat práci Vašich zaměstnanců. Při porušení pracovní kázně je pak nahrávka z kamer tím nejspolehlivějším důkazem, proti kterému je každá lež krátká. Velice důležitý je také psychologický efekt.


Galerie